Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ms Zoran, tot anul l-am asteptat![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Dieser Beitrag wurde bereits 6 mal editiert, zuletzt von »Adi« (9. November 2014, 18:48)
Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul alacred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Astia stiu ca sunteti cu C&R, ies de placere la sedinta foto...Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul alacred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Multam Tyrael … drilul nu pot spune ca nu a fost frumos dar ma asteptam la altceva din partea unui crap de dimensiunile alea. Adica mai tot timpul auzeam de cum lupta crapul si alte povesti dintr-astea. Aveam o lanseta pana in 1Oz, mulineta de 2500 si fir de 8lb … echipament care il consideram subdimensionat pentru pestele asta. In vreo 2 minute era langa mal si in alte 4-5 minute statea pentru o poza (atat ne-a luat pana sa reusim sa il scoatem afara - noroc cu Mane care l-a scos pentru ca de unul singur nu stiu cum faceam neavand minciog cu mine).
Si in cazul crapului de anul trecut, care iarasi era destul de frumos, “lupta” a durat vreo 30 de secunde![]()
Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul alacred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Multam Tyrael … drilul nu pot spune ca nu a fost frumos dar ma asteptam la altceva din partea unui crap de dimensiunile alea. Adica mai tot timpul auzeam de cum lupta crapul si alte povesti dintr-astea. Aveam o lanseta pana in 1Oz, mulineta de 2500 si fir de 8lb … echipament care il consideram subdimensionat pentru pestele asta. In vreo 2 minute era langa mal si in alte 4-5 minute statea pentru o poza (atat ne-a luat pana sa reusim sa il scoatem afara - noroc cu Mane care l-a scos pentru ca de unul singur nu stiu cum faceam neavand minciog cu mine).
Si in cazul crapului de anul trecut, care iarasi era destul de frumos, “lupta” a durat vreo 30 de secunde![]()
Anem ,in primul rand felicitari! Apoi ...ma mir de ce-mi spui cu crapii aia la voi![]()
Eu ,asa cum ti-am spus , am luat un crap in primavara de peste 10 kg la jig ,de gura si am tras ceva de el .Iar cel prins de coada
,acum o saptamana , a fost o minune de drill!!! E drept ca eu dadeam cu un bat cu puterea superioara de 10,5 g
si Sunline. Poate la voi sunt deja "domestici"
![]()
… avatii nu mai sunt prezenti prin zonele alea?