Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
si nici nu prea am prins ceva pozabil...
Azi nici eu nu am prins nimic spectaculos dar am pus masca de novice și m-am pus pe pozat strapi.
Larry ,ai speriat mustaciosii din zona.....asa ca trebuie sa te multumesti cu dintosi
hehe nimic nu mai e ca altadata

Acelasi jig...guma...parca si salaul
Doar ca eu sunt in Delta la Crisan!
Frumos
057 chiar prinde! Doar ca eu sunt in Delta la Crisan!

Ce sa zic ...te invidiez pentru ca ai posibilitatea de a pescui tot timpul in "Delta".Sincer! E frumos tare acolo la tine...Personal ma bucur ca dupa 6 ani am redescoperit Delta. Insa e departe tare ...
Vineri o sa incerc un pescuit pe Bezid ,din barca.Apoi se pare ca iarna isi va intra cu adevarat in drepturi pe la noi si mai ramane Muresul pana va ingheta si ala ...Hai vara ,hai!
Eu sunt norocos am delta mea la doi pași, și azi am băgat o partidă la șalău cu prietenașii.
![]()
![]()
si te "urasc" pentru frumusetile si pestii din jurul tau
Zitat
esti chiar enervant

.Daca ar fi si "alea"