Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Militaru Darius

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 27. November 2013

Beruf: administrator

• Nachricht senden

41

Dienstag, 16. September 2014, 20:19

Vreau sa va spun sincer ca eu nu am prins in viata mea mai mare somn de 2.5 kg (71 cm)cu care am luat si locul 3 la concurs si la mine in familie numai tata mananca peste si mama cand si cand dar somn nu mananca deloc a spus ca sa nici nu vada ca i-a spus tata ca somnii manca morti din apa care se ineaca :)))) iar eu daca i-au o gura din mers ii mult ca nu imi place sa il mananc pe cat imi place sa ii prind sa ii simt in lanseta de aceea imi place sa ii prind pt ca tine mai mult ca si un orgasm la barbati :rizi: daca ar fii tinul la fel de mult ca la femei nu cred ca ne-am fii cautat placerea in pescuit asa cum fac ele (femeile)...am umbla prin mall nu pe malul apelor :relax: :rizi: :pauza:
Poate veti spune ca-s nebun :drac:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

mane81

Profi

Registrierungsdatum: 15. April 2012

• Nachricht senden

42

Donnerstag, 16. Oktober 2014, 22:00

@ Anem
Maine incepe un experiment :rizi: , promit sa revin si sa explic despre ce e vorba pe subiectul asta peste cateva luni sau atunci cand va veni momentul.

Registrierungsdatum: 21. Februar 2013

• Nachricht senden

43

Freitag, 17. Oktober 2014, 19:00

Cred cu tarie faptul ca C&R trebuie promovat, insa tot cu aceeasi tarie sustin faptul ca nu trebuie ,, crucificati'' cei care mai retin cate un peste mai ales daca se incadreaza in limitele legale.
eu mananc cu placere peste, insa am ajuns la concluzia ca pestele se mananca proaspat, nu dupa saptamani de congelare(isi pierde tot gustul). adica nu duc acasa mai mult decat pot manca la o masa cu familia, la restul dau drumul.si nu tot timpul fac asta, de multe ori nu iau acasa peste deloc.
si sincer am constiinta impacata.
eu, unul, ma bucur la fel de mult si cand retin un peste si cand il eliberez pe altul.
Nihil Sine Deo

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

44

Sonntag, 19. Oktober 2014, 20:51

@ Anem
Maine incepe un experiment :rizi: , promit sa revin si sa explic despre ce e vorba pe subiectul asta peste cateva luni sau atunci cand va veni momentul.

... sau data viitoare cand ne intalnim.

ps: nu stiu de ce am senzatia ca experminetul are ceva de-a face cu ultimele TALE doua partide ...

Alex, nu vreau sa intru in detalii, dar pentru mine pescuitul este strict un hobby ... si totul se opreste in stadiul ala :ochi:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Tyrael

Profi

Registrierungsdatum: 10. Dezember 2012

• Nachricht senden

45

Sonntag, 19. Oktober 2014, 21:08

Alexandru daca opresti doar legal, inseamna ca opresti reproducatorii care ii fac pe ceilalti nelegali. Si cum numaru prinzatorilor de peste e din ce in ce mai mare, asta inseamna ca populatia reproducatorilor este puternic afectata. Nu e o scuza sa oprim de fiecare data peste legal, e mai bine sa gandim moral decat ,,legal,, . Si da sunt de acord ca ni trebuie crucificati dar nici promovati. C&R se refera la prinde si dat drumul, dar nu 100%. Daca vrei opresti, daca nu nu. Oricum scuze se vor gasi mereu, duc soacrei, duc mamei, este peste invaziv, era legal, era muscat deci nu mai supravietuia etc. Si da si eu am oprit exact 2 pesti anul asta, 1 la soacra unu la mama da erau invazivi jur pe rosu :)))

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Tyrael« (19. Oktober 2014, 21:26)