Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
amator :d
Salutare.......ma numesc Bogdan si de ceva timp am devenit pescar amator la somn si m- logat la acest forum deoarece mi se pare k sunteti pro la asa ceva si tare as vrea niste sfaturi la ce barca/sonar /lanseta si morineta si montura la pescuitul cu clonc(cat mai amanuntite si chiar denumirea produselor si de unde sa le precur)deoarece eu pescuiesc la somn dupa mal pe olt (in zone unde braconajul este in floare......nu intru in detali) si totusi vad exemplare frumoase jucanduse in apa asa ca m-am gandit ca pescuitul la clonc ar fi unica mea sansa sa prind ceva in zona unde pescuiesc(Rm. Valcea pe olt)
Va multumesc anticipat
Bine ai venit pe forum Bogdan
Bun venit, Bogdan! Ce momeli ai folosit pe Olt?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Bine ai venit pe forum
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."
Salut Bogdan, si din partea Echipei, bun venit pe forum!
Cit despre monturi si scule ptr pescuitul la clonc, gasesti un articol jos de tot pe forum, se numeste
Pescuitul la clonc, si aici poti citi in subiectele despre ce te intereseaza:
Forum: Pescuitul la clonc Daca mai ai neclaritati, tot aici poti deschide subiecte noi
Salut si bun venit.
Bun venit ! Fir intins la SOMN!