Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
In ecuatia asta conteaza foarte mult adancimea, grosimea firului si desigur greutatea "meteoritului"Bun echipament ai...se pare ca e curent puternic de folosesti asa gramaj.
Mult prea frumos pe Dunarea "aia a voastra"
Eu sunt curios pe ce adancime a pescuit Larry; pe zonele unde merg eu, e curent destul de puternic si e o problema sa tin fundul cu jig de 100 si fir de 15-20Lbs (mai gros nici nu poate fi vorba) si asta pe 10-12m adancime
Citat de la »suli«
Bun echipament ai ...se pare ca e curent puternic de folosesti asa gramaj.
In ecuatia asta conteaza foarte mult adancimea, grosimea firului si desigur greutatea "meteoritului"
Eu sunt curios pe ce adancime a pescuit Larry; pe zonele unde merg eu, e curent destul de puternic si e o problema sa tin fundul cu jig de 100 si fir de 15-20Lbs (mai gros nici nu poate fi vorba) si asta pe 10-12m adancime
Dieser Beitrag wurde bereits 7 mal editiert, zuletzt von »larry« (31. Mai 2014, 10:06)
, e o luptă psihologică care cedează primul .![]()
..............unde greșesc ?![]()
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »larry« (31. Mai 2014, 10:58)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 15. September 2012
Beruf: Administrator pensiune.
stilul tau Lary este cat se poate de eficient pe locul acela de pescuit,apa adanca cu substrat tare, dar fara agataturi si curent puternic.
pe o apa lina cu un curent slab sau chiar pe un lac ce metoda ai adopta?!
ma refer la stilul de recuperare si montura folosita.