Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Zoran

ADMINISTRATOR

• »Zoran« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

1

Sonntag, 29. April 2012, 11:35

Partida de clonc pe un lac nou...

:salut: ,
dupa 3 saptamini de timp nasol, frig, vânt si ploi, ieri a fost prima zi mai faina de pescuit. Asa ca, cu Thomas impreuna ne-am programat o zi de mers la clonc. Si asta pe o apa noua, necunoscuta de noi.
Pe la ora 10 am fost pe apa iar seara la ora 21:00 am incheiat partida cu scorul de 0:0.
Au urcat in jur de 20 de somni, insa nici unul n-a vrut sa muste. 4 dintre ei chiar erau frumosi, urma lasata pe sonar era destul de groasa. Ca momeala am folosit buchet de rame si calamar.
Singurul lucru ce l-am "prins", a fost o arsura de la soare! :rizi: M-am bucurat ieri ca ma pot măcar bronza, dar azi am văzut rezultatul: m-am bronzat ca tractoristii, pe brate, pe fata si pe gât... :rizi: :rizi:
»Zoran« hat folgende Dateien angehängt:
  • IMG_0001.JPG (99,31 kB - 30 mal heruntergeladen - zuletzt: 26. Juli 2017, 13:03)
  • IMG_0002.JPG (84,5 kB - 25 mal heruntergeladen - zuletzt: 26. Juli 2017, 13:03)
  • IMG_0003.JPG (138,39 kB - 28 mal heruntergeladen - zuletzt: 26. Juli 2017, 13:04)
  • IMG_0004.JPG (120,28 kB - 29 mal heruntergeladen - zuletzt: 26. Juli 2017, 13:04)
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Zoran

ADMINISTRATOR

• Nachricht senden

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

3

Sonntag, 29. April 2012, 13:06

luand partea buna a lucrurilor as zice ca macar ati avut o zi misto la aer curat ... :ochi:

si eu aseara-noapte am reusit doar un singur avatel, vreo 2 rateuri la avat plus un rateu de somn care nu s-a agatat bine si dupa mai putin de 2 secunde s-a dus ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Zoran

ADMINISTRATOR

• Nachricht senden

4

Montag, 30. April 2012, 05:58

Asa este, ziua a fost super si ne-a dat o buna dispozitie de dimineata pana seara. Am glumit si am :rizi: de ne-am spart.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com