frumos Zamfi, Zoran, Costi si Florin ... ma apuca si pe mine dorul de ceva stiuci.
in ciuda faptului ca avem musafiri de cateva zile, azi am reusit sa bag un pescuit fulger. avand in vedere ultimele iesiri parca sperantele nu erau prea mari dar in schimb o pofta de pescuit cat se poate. cu vreo ora inainte de a se lumina ma intalneam cu Mane (ce venea dupa o noapte alba petrecuta la stationar) la locul D in sperante vreunor mustaciosi. din pacate astia nu s-au aratat sub nici o forma iar primele minute de lumina m-au prins cu un vobler portocaliu in apa in cautarea avatilor matinali ... si o prima captura s-a facut vazuta destul de rapid:
sperantele au crescut simtitor dar dupa mai bine de 2 ore fara nici o activitate au disparut aproape in totalitate. indiferent de nalucile incercate pestii pur si simplu nu si-au facut simtita prezenta catusi de putin ... exceptie facand o lovitura de toata frumusetea pe lanseta lui Mane pe un shad de 15 cm.
asa ca, dupa cautarea esuata a unui alt loc de pescuit, am aterizat si pe Po. in primul loc vine si primul peste de anul asta prins cu Thrill-ul:
dupa care Mane frant de oboseala preda armele si decide ca e cazul sa se odihneasca. eu am plecat spre un alt loc unde in anii precedenti nu am avut iesire fara avati dar anul asta cu toate ca fusesem de doua ori , nu am reusit sa prind inca nici un peste.
asta ar fi locul ... pur si simplu este imposibil sa nu fie pesti prin zona respectiva. din pacate lucrurile nu au stat cum am sperat si dupa vreo 2 ore si ceva de incercari cu de toate, a iesit la o poza doar avatelul asta:
si cam atata. nu mai stiu prin ce locuri sa caut pestii ... parca toti sunt disparuti.