Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Inca, nu se poate.
.
. dane,
am Hero 2 si am filmat si sub apa si in afara.
afara se comporta foarte bine, dar distorsioneaza filmarea pe margini, mai ales la cadrele luate de aproape - acest inconvenient am inteles ca s-a rezolvat la hero 3
sub apa filmeaza bine, nu sunt probleme de etansare si nici de filmare, dar nu te astepta sa vezi un film de genul celui prezentat de tine.
desii am filmat in apa incredibil de limpede si ziceai ca sunt in acvariu cu pestii colorati, pe filmare nu se vede acelasi lucru, nu este aceeasi claritate si acelasi colorit, este diferenta mare mai ales daca filmezi la mai mult de 1m sub apa si lumina nu este atat de puternica
o sa incerc pe perioada sarbatorilor sa editez niste filmari din concediu si daca am timp o sa le trimit sa vezi despre ce este vorba.
oricum, eu unul zic ca merita pt ca o sa ai niste amintiri frumoase, iar Hero 3 este deja un model mai avansat
multumesc Adi ...........peste ani , cu imaginile astea o sa ramanem ,la asta ma gandeam si euasa cum am promis, uite o mica filmare facuta cu camera mea GoPro Hero 2
aici nu este calitate HD dar iti poti face o idee
.Povestile raman povesti,pe cand imaginile , or sa inlature ori ce suspiciune ,mai ales daca -s
.O camera cu care poti filma si in ..apa,nu neaparat, sub apa mai ales la pescuitul din barca, face toti banii,si te fereste de alte necazur,ii in caz ca ajunge apa la ea
....dar daca o sa pui!!!..........mananca somnul tot,nu numa... caracatita !!Inca, nu se poate. Oricum ma bate gandul , la vara sa leg Goproul deasupra caracatitei cand voi da la clonc, sa vad daca reusesc sa raman fara el.![]()
Chestia e ca isi revine singura dupa ceva timp, azi am controlat dupa circa 30 de minute si functiona ok
Are cineva vreo idee?O fii defecta camera sau e ceva "normal" sa se mai intample cateodata sa nu focalizeze? Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler

Dar de anul trecut utilizez mult camera asta :

multam !!
Asta nu mi s-a intamplat inca. Dar de anul trecut utilizez mult camera asta :
Cand filmez le utilizez pe amandoua daca suntem mai multi in barca. Dar oricum ambele functioneaza corect.
....credeam ca ai contorizat timpul....sa nu fi obligat sa-ti cumperi baterie de rezervaEu am folosit jucaria si pe luminozitate mica si mare, dar numai pe automat. Fac pozele repede si nu vreau sa stau mult pentru reglaje. Asa ca nu pot sa-ti raspund cu precizie.
.....la Go Pro 3 bateria tine in jur de 1h ,cam putin !!!
Eu am folosit jucaria si pe luminozitate mica si mare, dar numai pe automat. Fac pozele repede si nu vreau sa stau mult pentru reglaje. Asa ca nu pot sa-ti raspund cu precizie.
.........mersi si eu de raspunsnu am filmat ore intregi fara oprire si nici nu plec multa vreme departe de o sursa electrica
dar nu toti au sursa electrica aproape
......sti si tu !! Dunare ! ...barca ! 170 km numa dus ,e alt ceva !!!!
.
. Benutzerinformationen überspringen