Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Daca o mulineta penn de 100 euro este foarte buna, asta cred ca este trasnet. Merita investiti atatia bani pt. pescuitul la clonc?
, sa fie cat mai rezistenta, si un lucru foarte important e GREUTATEA.Sunt tare curios cum sunt varfurile astea de gama de la Penn, Shimano si Daiwa
nu degeaba costa o gramada de bani, ma gandesc ca functioneaza ok si rezista cativa ani buni
Un prieten de la Dunare, are 2 mulinete PENN Torque 9, 40 milioane bucata(puse pe 2 lansete Penn USA Nevercrack Boat ), acum 2 ani...si pana acum a pescuit exact odata cu ele, de cand are permis de pescuit industrial, nu mai e curios de pescuitul la batz :D...nui nimic, la sa le tina ca pescui eu cu ele, de cate ori merg :D..pot sa spun ca mulinete sunt TANC.punct.
A mai pescuit inca o data cu ele anul trecut in august cand am cloncanit in aceeasi barca de la epava pana la mar. Deci au cel putin doua pescuite.De altfel bijuteri!