Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
[.....] aici ne incadram deja la 75 – 100 €.
Cine are recomandari de lansete de spinning in lungimea 2,1 - 2,4 m, rog sa se dea cu parerea!![]()
De exemplu dai la clonc pe mijlocul râului şi vezi că răpeşte în mal, scoşi montura, desfaci agrafa pui un vobler sau shag sau lingură şi arunci în zona respectivă rapid. Dacă ai loc puţin în barcă tot timpul trebuie să ai grijă ba să nu calci pe băţ ba să nu pice în apă ba mai ştiu eu ce, aşa schimbi doar forfahul care nu necesită loc mult.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Eu zic 1 lanseta pentru clonc nu foarte lunga sau sforas (eu il prefer, sunt de moda veche)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu cred ca este recunoscut in Romania ca si unealta de pescuit sportiv. Sau ma insel? Parca scrie ca, pescuitul sportiv se practica cu lanseta sau undita...