Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
, am reusit cu mare greutate sa-mi cumpar un costum de scafandru pentru a merge mai departe in pesteri acolo unde se termina galeria si incepea apa...
Am oarecare cunostinte in domeniu dar stiu sigur ca este cineva aici pe forum care practica scufundarile (din pacate nu mai retin userul) si probabil stie mult mai multe despre subiect.
.Benutzerinformationen überspringen
. Benutzerinformationen überspringen
Probabil ca nu are importanta. Din moment ce un somn se desprinde de la 40 de m adancime pt a urca "sageata" in sus, pina chiar la 5 m sub barca (cu stationari minime), cred ca stie exact ce face si ce poate face. Daca cazul 2 l-ar afecta, sunt convins ca nu ar veni sus.
Pai da, si? Nu inteleg…
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
La fel ca si la salai trebuiesc aruncate, nu foarte violent, cu capul inainte de la 50cm . O sa vedeti ca pleaca de fiecare data.
Cea mai recomandata metoda de el pt cei ce practica C&R este sa NU se pescuiasca salaii si bibanii la adancimi mari.
au avut ochii bulbucati, iar cei prinsi pe la 17 m adancime aveau bine de tot ochii bulbucati si li se vedea chiar si stomacul aproape in gat.
..........metoda in (practica) de a salva pestele ,prezentata de Tudor , min 2.33Cand aduci la barca un salau caruia ii iese stomacul pe gura si ochii ca la melci de obicei nu prea mai misca cand pui mana pe el. Daca mai misca incercati sa-i bagati inapoi stomacul sau besica aia care-i iese pe gura si-l aruncati in apa cu capul inainte de la cam 50cm inaltime. De multe ori pleaca. De alte multe ori pleaca dar apare imediat la suprafata nu departe de barca. Atunci nu mai e nimic de facut.
......pestele aruncat cu putere in apa
.