Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate cineva sa explice care e treaba cu FCul? de ce inaintas din FC si nu mono normal? si cam cat de mare trebuie sa fie inaintasul?
Un 0.16.....0.18.....ori cum, ai mare grija sa nu-l pisti ,si regleaza bine frana..mulinetei ,la textil, poti pune ca inaintas un mono normal, lungimea 1,5m sufiicent0,14 sau 0,16.
Poate cineva sa explice care e treaba cu FCul? de ce inaintas din FC si nu mono normal? si cam cat de mare trebuie sa fie inaintasul?
Este foarte simplu: FC-ul este aproape invizibil IN APA din cauza proprietatilor optice ale materialului (coeficientului de refractie).
In plus, este mai rezistent la abraziune fata de mono-ul normal.
Cu cat este mai lung, cu atat mai bine... dar nu trebuie sa te deranjeze "innaditura" la lansare.
nu e cuoarea!!!pentru ca cei caare pescuiesc....fly..folosesc ata mai groasa si prind( pastrav )care ,,,zic e mai pretentios decat ....cleanul.Sa fiu al dracu,! pe apa limpede (limpede bine) daca am textil nu musca , il vad se apropie si nici macar, parca simte ceva, si o coteste.
.... e doar o parere
...da Marius si asta presupune un fir cat mai rezistent , raportat la o grosime "decenta"... in schimb rezultate bune sant daca ai k..ie sa dai unde sant sanse mari sa ramai fara naluci .
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
... am sa incerc si eu cu proxima ocazie. Nu pot pune poze de pe tel.motivul se incarca greu dar metoda a dat roade.

E o modalitate de a pescui intr-o zona cu bradis unde practic nu poti recupera voblerul fara sa-l agheti de la prima tura de
manivela.Adica nu
te uiti la zona aia si
desi vezi atacuri
pleci mai departe
pentru ca nu ai
variante.Eu zic ca e
un castig chiar
daca ai si rateuri.Pescuitul nu inseamna doar poze cu pesti,mai r facut si din emotia unui atac care da pe langa sau pesti care scapa dupa cateva momente de drill.Aici nu vorbim de problema unor rateuri dese ci de optiunea de a putea pescui intr-o zona inaccrsibila cu alta ocazie.Chiar daca capturile sunt putine,tot e ceva.1>0,nu?
Ps:vorbim de tw nu de alte voblere.