Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Nu s-a interzis nici un scaldat.
In fiecare an se prind tot felul de animale exotice, chiar si crocodili, serpi de talie mare, dar numai in timpul verii. Iarna dau ortul popii.
Numai testoasele de Florida rezista si-s toate apele pline cu ele.
Iar pestele care musca testiculele e ierbivor si le musca pentru ca seamana cu niste nuci pe care e obisnuit sa le sparga. Dar nu se scalda multi in Sena, si nici aia in pielea goala.
pestele care musca testiculele e ierbivor si le musca pentru ca seamana cu niste nuci pe care e obisnuit sa le sparga. Dar nu se scalda multi in Sena, si nici aia in pielea goala.
Cunoscut in Papua Noua Guinee sub numele de "Taietorul de bile", pestele asemanator cu temutul piranha a fost descoperit pentru prima data in Europa in luna august .
am urmarit sa atrag atentia asupra pericoului,ca se face baie sau nucu sau fara boxari .
Pericollul e daca Pacu vede pe linga boxari nuci ?
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA
Nu am avut timp sa fac raporturile ultimelor partide. Pestele a inceput sa fie activ, apa la 19° de doua saptamani.
Nu am filmat toti pestii si nici toate pozele nu le-am pus :
frumos Cataline ... vad ca pe la voi treburile merg bine.
Am bagat si eu o iesire de urgenta azi-noapte dar in cele 2 ore de pescuit n-am avut nimic, chiar daca si-au semnalat prezenta vreo 2 in zona de pescuit.
Duminica trecuta, asa cum am promis, am facut o iesire cu Jacek si Catalin. Pe Catalin nu-l mai prezint, deci Jacek e de nationalitate profesor de tenis si de meserie polonez, sau invers.