Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

DanCj

Anfänger

• »DanCj« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 22. August 2013

• Nachricht senden

1

Sonntag, 25. August 2013, 21:27

Locuri de pescuit la somn pe Mures

Cine stie ceva locuri de pescuit la somn pe Mures,? zona Ludus, Ocna Mures. :zambet:

deyu

Schüler

Registrierungsdatum: 13. Juli 2012

Beruf: Student

• Nachricht senden

2

Sonntag, 25. August 2013, 22:37

Ma indoiesc sa primesti de la cineva un asemenea raspuns :rizi: In ziua de astazi locurile bune de pescuit nu se impartasesc din cauza ca nu vor mai fi locuri bune

informer

Administrator

Registrierungsdatum: 25. April 2012

Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Nachricht senden

3

Sonntag, 25. August 2013, 22:41

De acord cu deyu... da` pot sa spun ca din ceea ce-am cunoscut eu de cand pescuiesc, locurile bune nu s-au spus niciodata... :).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

4

Montag, 26. August 2013, 06:51

Am discutat cu cineva de pe acest forum care pescuieste pe Mures si prinde regulat somni de peste 60 de kg, 53, 44, 30... Nu posteaza nici unul dintre cei 2 ca sa nu dea amanunte de locuri si momeala folosita. Dar cu aceasta atitudine ne si lipseste de poze, povestiri si sperante. :nunteleg:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

ovidiu

Profi

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

5

Montag, 26. August 2013, 07:15

Dacă sunt aşa mari se pot pune poze cu eliberarea lor şi pot fi făcute astfel încât să nu se poată repera locul de pescuit.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

sundex30

Schüler

Registrierungsdatum: 1. März 2012

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

6

Montag, 29. Juni 2015, 10:57

Cine stie ceva locuri de pescuit la somn pe Mures , zona Chelmac - Conop , Judetul Arad ?

Bran

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 25. Juli 2013

• Nachricht senden

7

Montag, 29. Juni 2015, 11:01

Eu din cate am vazut somn este peste tot pe Mures,doar ca trebuie prins :salut:

Dali

Schüler

Registrierungsdatum: 8. April 2014

• Nachricht senden

8

Montag, 29. Juni 2015, 11:36

Eu din cate am vazut somn este peste tot pe Mures,doar ca trebuie prins :salut:

Corect, somn este iar vineri si sambata seara au rapit la suprafata ca nebunii, si mici si mari atat pe Mures cat si pe balta, evident ca eu nu am putut iesi la pescuit :nervos: