Multumesc si in numele celorlalti, inseamna ca pot deschide pachetul meu!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Tocmai i-am predat pachetul lui Junior9007, urmeaza in jurul orei 19:00 Fitter si Costas65&Larry! Va astept si pe ceilalti sa stabilim cum facem!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
partenerul meu AdiSb a ratat la mustata, dar eu sunt sigur in Bucuresti sambata la ora 10-10:30
am ceva treaba dupa care pot sa ridic coletul meu si al lui AdrianSb
evergreen, te rog trimite-mi un mesaj privat cu nr tau de telefon sa te pot contacta (este posibil sa ajung si vineri, dar este o data incerta deocamdata)
astept mesajul, multumesc.
Pikeman, nu zici nimic? Daca trece Adiwolf prin Bucuresti, nu vrei sa ia si pachetul tau? Va trimit nr. de tel. pe privat!
Am o rugaminte pentru ce care au primit pachetele! Pe masura ce le primiti, ar fi bine sa ne transmiteti pe forum daca este totul O.K., ca sa nu apara ulterior neintelegeri!
Am deschis, in sfarsit, si pachetul meu, am gasit in plus si niste zornaitori pentru care trebuie sa-i multumesc lui Zoran, de fapt toti trebuie sa-i multumim, pentru ca ne-a pus la toti! Totul este cat se poate de bine, chiar mai bine decat m-am asteptat, atasez si doua poze! P.S. M-a luat valul si nu mi-am mai dat seama ca multumirile trebuie adresate si catre Tilo, cel care a confectionat cloncurile!!!
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »evergreen« (21. März 2012, 11:22)
Am primit si eu pachetul meu.Sunt placut surprins de felul in care arata cloncul -finisaj super ,acum sa vedem cat e de practic.Multumiri lui Zoran(baiat de baiat),felicitari lui Tilo pt iscusinta si rabdarea lui de a confectiona chestiile astea.Zoran,te rog sa-i spui lui Tilo ca pe la noi nu sunt numai romani certati cu legea (de obicei acestia se scriu cu 2r),ci sunt si oameni de isprava-gen pescari(sportivi)in care poate sa aiba toata increderea.
PS Am emotii la proba practica cu cloncul,nu cumva sa faca "CLONC CLONC"in germana sa nu stie somnii despre ce e vorba.
Si eu l-am primit prin nepotul meu , l-a desfacut si mi-a spus ca e ceva cu aspect deosebit, frumos lucrat, plus niste "zdranganele".Multumesc Zoran pentru ce ai facut pentru noi ,multumesc Tilo si multumesc Evergreen pentru implicare.Mai e putin si ajunge la mine pentru probe.
Sa le folositi cu rezultate cat mai bune, iar pentru cei care urmeaza sa le primeasca, Pikeman, nu stiu daca n-ar fi bine sa vorbiti voi, daca trece Adiwolf sa-l ia si pe-al tau si ajunge cu Adi Sb la Sibiu, mai aproape de tine!
Am stabilit astazi cu Adiwolf sa ne intalnim sambata dimineata si sa preia si pachetele pentru Adrian Sb si Pikeman. Revin cu confirmare dupa predare!