Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Pentru ca lowranceul il am, normal ca al doileacare credeti ca-i mai potrivit atat pentru pescuitul la somn cat si la pescuitul salaului.
Dorine ! cu--- fara ce conteazaCe model ai Dane.
Cu Gps sau fara?
In august o sa spionez eu pentru tineCam ai dreptate,
Ca degeaba ai o scula tare daca nu stii sa o folosesti nu??
Cunosc eu pe cineva
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ceva idei pareri ? Haideti va rog dati-mi o mana de ajutor sa aleg bine.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Mi-as fi dat cu parerea da` eram la pescuit...Observ ca totusi diferenta este mica 140.35 PPI la Dragonfly fata de 133.28 PPI la Lowrance, oare sa fie doar aceasta diferenta de 7 pixeli / inch atat de importanta sau diferenta de claritate superiorioara a Dragonfly-ului sa fie determinata de o tehnologie superioara, ce parere aveti ?