Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

21

Donnerstag, 15. März 2012, 22:02

Rolul acestui forum este si acela de a ne informa reciproc vis-a-vis de sculele de pescuit, fie ele scumpe sau nu! Experienta conteaza enorm! :noroc:

silure4ever

Schüler

Registrierungsdatum: 23. Mai 2012

Beruf: economist

• Nachricht senden

22

Donnerstag, 21. Juni 2012, 20:38

Lanseta SPRO POWER FJORD 210 cm 30LBS Lungime 210cm,Actiune 100-400 Nr tronsoane 2 ,Material carbon,Inele sic , manier burete,Greutate 428gr
costa 97 ron ... ma gandesc sa o achizitionez si sa dau la clonc cu ea din barca... ce sfaturi imi dati ? La o adica , 100 ron nu poate fi o super achizitie , dar daca iau teapa , nu-i mare pierderea:).. astept pareri ...
Always Catch & Release

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »silure4ever« (21. Juni 2012, 21:00)

Zoran

ADMINISTRATOR

• »Zoran« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

23

Donnerstag, 21. Juni 2012, 20:48

Salut,
daca cumva gasesti un Spro Norway Expedition, Nat. Bait sau Jigger, sunt f faine! Norway Expedition
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

silure4ever

Schüler

Registrierungsdatum: 23. Mai 2012

Beruf: economist

• Nachricht senden

24

Freitag, 22. Juni 2012, 19:53

Pana la urma , mi-am luat un ABU Garcia Muscle Tip de la Decathlon la 300 Ron...180 cm lungime actiune 15-40 lbs 8 inele pe blanc.foarte bine finisata , se vede ca e o lanseta de pescuit marin , de forta , are si o mulineta pentru pescuit marin , bine , aia-i degeaba oricum imi pun un unicat pe ea.
Always Catch & Release

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »silure4ever« (22. Juni 2012, 20:03)