Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Si Norizi : ancore Owner si inele Predatek ,nu-i asa ?
Felicitari Zamfi, esti tare!![]()
Cit era de lung somnul? eu il aproximez in jur de 1,7 metri. Foarte frumos, bravo!
Si Norizi : ancore Owner si inele Predatek ,nu-i asa ?
Norizi de 7 cm are ancore forjate 1x, care se indoaie si la avati de kil'.![]()
Norizi de 11 cm are ancore forjate 4x, care au scos si somn de 2,2 metri fara probleme.![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. April 2013
Beruf: lucrez cu niste oameni minunati
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
E drept ca nu este peste 2 m (ca cel de anul trecut ,cred...) insa drillul a fost de vis!
ZIUA PERFECTA :
M-am trezit de dimineata cu un sentiment ciudat ...
Muresul curge linistit ...Nimic nu aminteste de un eveniment de maxima importanta pentru lumea pescarilor aiudeniSi totusi ...Aiudul a invatat astazi ceva ! Sau asa sper ...
Frumoasa aventura. Bravo !Vad ca a iesit numai o poza. Mai ai si altele ?
...o zi care a depasit orice sperante si asteptari ce le aveam. au iesit pe mal peste 35 de pesti dintre care unii chiar frumosi. revederea Po-ului a fost spectaculoasa.
Registrierungsdatum: 20. April 2013
Beruf: lucrez cu niste oameni minunati