Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Nu este nimic trucat. Metoda asta este cea mai buna si mai "umana" de a scoate triplele infipte aiurea prin corp. Si pot sa garantez asta, caci am folosit-o de cateva ori pana acum si a functionat ireprosabil de fiecare data.![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
... in ochi ... si voblerul ramasese acolo 

... sau poate sa stau cu ochelarii pe ochi non-stop ...
Mai-mai, ce ghinion! dar si noroc totodata......iti dai seama ca daca erau pe ochi ii spargeai!!!din pacate ochelarii polarizati erau sus pe cap
...iti dai seama ca daca erau pe ochi ii spargeai!!!
, uneori prinzi ce nu te-aştepţi
, acuma poţi să-ţi dai seama într-o oarecare măsură cam ce simte uneori un peşte în dril.
, m-am ales doar cu doua ancore in mana...
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Mare grija pe viitor (putea fi urit de tot) .
Eu iti recomand prieteneste sa folosesti ochelari la spinning. Oricum ,mai au cateva avantaje fata de ochiul simplu ...