Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Acum regret ca in urma cu 3 saptamani cand erau scoici extrem de usor de cules nu mi-am facut stoc. Ma indoiesc ca in we cand fac ultima iesire inainte de co voi gasi scoici fara sa fie nevoie sa ma scufund dupa ele. Cand ma intorc de la mare, in prima iesire grija nr. 1 este sa-mi fac stoc de scoici pentru urmatoarea luna, urmand ca la fiecare iesire sa adun astfel incat sa am momeala moca pana in decembrie.
Cu sta treaba cu guvizii de Dunare nu se infrupta si ei din scoica ?
asta vreau si eu sa aflu de ceva timp si tot nu reusesc
in film
Adult Pacific Geoduck Scoici recent recoltate de la un teren cultură maree în statul Washington -