Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
stiu eu pe unul care a dat un Zauber mai de pomana ca nu ii placea nu stiu ce la el si a zis ca nu isi mai cumpara mulinete decat shimano si daiwa
a luat un stradic. nou nout
cloncane.![]()
Am discutat în magazin cu pescarii de spining şi mi-au spus că spro blue arc sunt foarte bune, mi-a spus un băiat că trage de ea fără milă şi merge super.Fiind in cautare,m-am uitat prin magazine,piata,si am ramas placut surprins de sproblue arc,
Techniumul nu mai este mulineta care a fost cindva..Au aparut insa, spro goldarc si grandarc,si nici ryiobi nu sta rau...De la shimano,de la twinpower in sus,e calitate..la c14 si alte sciencefiction-uri,nu ma bag..alea or fi bune dar pe la clase light,ultralight..
Cat despre … Shimano de la Twin Power in sus e calitate, chiar nu stiu ce sa spun. Am un TP2500 FB cu toate inscriptile de Made in Japan pe ea si nu sunt deloc multumit de ea – in timpul recuperarii mi se pare ca se simte ciudat angrenajul si este imposibil sa pescuiesti cu ea la jig de exemplu, pentru ca iti “fura” din sensibilitatea de care ai nevoie … la vobere sau alte reactive merge.
ANEM, discutam aici despre mulinete marimi medium, cum este TP2500FB. Am scris in acest topic despre problemele care pot aparea la Shimano, inclusiv cele Made in Japan. Nu vorbesc aici daspre Made in Japan modele pentru piata din Japonia, nu am intalnit inca asemenea model. Se poate ca dupa o revizie sa nu mai ai acea senzatie.
Ai dreptate si sunt de acord cu tine cand afirmi ca Shimano de la Twin Power in sus e calitate. Nu am TP, Biomaster, Rarenium sau Technium, le-am invartit doar in magazin. In schimb am ASPIRE 4000 FA si FIREBLOOD 4000 FA, pe care le folosesc la stiuca, cu oscilante, rotative, jiguri, vobblere, etc. Sunt foarte multumit de ele, nu sunt science-fiction, nici Ci4, pur si simplu sunt facute excelent si functioneaza ca atare. Si cand ma dandesc cum merge STELLA........, sau mai bine nu la acele preturi in perioada asta nesigura.
Recomand ambele modele cu incredere, dar nu la somn modelele la marimile de mai sus.
Iar despre Daiwa, aproape toate modelele noi europene sunt din Zaion, inclusiv modelul de varf Exist. Singurul full metal a ramas CERTATE, un model demn de luat in considerare.
![]()
Cat despre … Shimano de la Twin Power in sus e calitate, chiar nu stiu ce sa spun. Am un TP2500 FB cu toate inscriptile de Made in Japan pe ea si nu sunt deloc multumit de ea – in timpul recuperarii mi se pare ca se simte ciudat angrenajul si este imposibil sa pescuiesti cu ea la jig de exemplu, pentru ca iti “fura” din sensibilitatea de care ai nevoie … la vobere sau alte reactive merge.
, pentru ca iti “fura” din sensibilitatea de care ai nevoie … la vobere sau alte reactive merge.
Anem,asta nu inteleg,cum adica sa iti fure mulineta din sensibilitate??Ce legatura are mulineta cu senzitivitatea?
Scuze ,nu stiu cum am selecatat tot mesajul![]()
![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Io dupa ce-am citit review-u` ala de la cap la coada, tind sa uit ca exista aceasta firma... nu ca as fi cumparat vreodata ceva de la ei, pana acu`....
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Intr-un fel ai dreptate, intr-altu' nu unteleg... Nu poti sa o "stergi" o firma din memorie pt o singura problema de serie la un singur model. Si cu toate acestea, si mie imi merge la fel.