Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

mihaigost

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 31. Juli 2012

Beruf: inginer electrician

• Nachricht senden

21

Dienstag, 23. April 2013, 17:49

NU
mg

zamfi

Profi

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

• Nachricht senden

22

Dienstag, 23. April 2013, 18:54

Nu vreau sa sune a reclama ,doar ca sprijin ...In Tm sunt j13 SFC la 55 ron +transport. Cine doreste sa caute magazine on line din zona . Pretul mi se pare unul corect daca ma uit cum au "sarit" sculele :doarecapu:

Tyrael

Profi

• »Tyrael« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 10. Dezember 2012

• Nachricht senden

23

Dienstag, 23. April 2013, 19:30

Am gasit pe ebay 2, m-a dus cu totu 16 euro. Dar jindvickurile, le gasim si noi pe undeva?

Rapace

Anfänger

Registrierungsdatum: 22. April 2013

Beruf: inginer

• Nachricht senden

24

Donnerstag, 25. April 2013, 20:30

Eu folosesc linguri mari pt somn chit ca la noi in tara nu prea se gasesc cele ce ne trebuie ...
Incep cu rotativele ....Panther Martin de la 22-36 gr ...a se schimba triplele ....Mepps luxos ...apoi oscilante gen silurus de la gipo dar in greutati mai mari adica Mepps syclops si am dat peste niste chinezarii asemanatoare cu syclopsul dar in 36 gr ...mai folosesc si alte linguri gen piscot de peste 40 gr ......

pensionaru

Anfänger

Registrierungsdatum: 20. April 2013

Beruf: lucrez cu niste oameni minunati

• Nachricht senden

25

Donnerstag, 25. April 2013, 21:20

Am gasit anul trecut in Piatra Neamt la un magazin oscilante D.A.M. si Balzer si am achizitionat cateva din fiecare. Sambata sper sa le probez, ca la pescuitul somnului sunt incepator si nu am prins decat exemplare mici si intamplator cand cautam avatul sau salaul.
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

26

Donnerstag, 25. April 2013, 21:22

...Sambata sper sa le probez...

Mult succes la stiucarit! :ochi:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

27

Freitag, 26. April 2013, 08:33

...Sambata sper sa le probez...

Mult succes la stiucarit! :ochi:

Zoran, pensionaru pescuieste in Italia :ochi: ... unde nu exista prohibitie pentru multe specii de pesti ...

ps: unde iesi la pescuit?
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Florin_13

Schüler

Registrierungsdatum: 17. Januar 2013

• Nachricht senden

28

Freitag, 26. April 2013, 08:44

:salut:
FT (Rapala +Salmo) nu conteaza si chiar nu vede bine somnul? :bravo:

pensionaru

Anfänger

Registrierungsdatum: 20. April 2013

Beruf: lucrez cu niste oameni minunati

• Nachricht senden

29

Freitag, 26. April 2013, 18:32

anem,o sa ies pe un afluent numit Taro ca apele sunt un pic crescute si sper sa urce ceva mustaciosi din Po.
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"

anem

Super Moderator

Registrierungsdatum: 19. Februar 2012

• Nachricht senden

30

Freitag, 26. April 2013, 22:04

anem,o sa ies pe un afluent numit Taro ca apele sunt un pic crescute si sper sa urce ceva mustaciosi din Po.

niste amici cu care mai ies la pescuit mi-au pomenit de Taro ... si faceau referire la el in mod special in privinta "cheppiei", ceva peste marin ce urca pt. depunere exact in perioada asta. vezi daca nu dai si de asa ceva pe acolo :ochi: ... cica sunt nervoase rau in ciuda unor dimensiuni destul de mici de regula.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm