Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

feri1969

Fortgeschrittener

• »feri1969« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 4. März 2013

Beruf: administrator

• Nachricht senden

1

Freitag, 19. April 2013, 13:16

Parere lanseta SHIMANO Forcemaster AX Catfish

Salutare tuturor !
Apelez la parerile voastre in legatura cu lanseta SHIMANO FORCEMASTER AX CATFISH 3.0 m, greutate 585 Gr, 10 inele, putere lansare 500 Gr. Ma gandesc la acest bat ca si al doilea, de pe mal, la grund, cu un BBTRLC sau AERO TECHNIUM 12000XTA (interesanta combinatie ar iesi cu AT 12000XTA, dar am mulineta nepescuita, stiu ca e de crap, dar ar face fata si la somn, cred). As folosi-o pe Mures, zona cu ape "cu padure", adancimi 0,5-9 m.

feri1969

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

2

Freitag, 19. April 2013, 22:30

Nu a folosit nimeni lanseta ? Ceva nu e O.K. cu ea ?

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

3

Samstag, 20. April 2013, 13:07

Sorry, nu o cunosc, nu am folosito. Tin minte ca la o expozitie am avut un Shimano sau un Daiwa pt somn in mana, si era foarte rigida! Dar nu mai stiu exact modelul, si nici daca era S sau D!? :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Registrierungsdatum: 27. Mai 2012

• Nachricht senden

4

Montag, 22. April 2013, 06:50

salutare
scuze pentru intarziere, nu am avut acces la net o saptamana, ca altfel nu era nevoie sa ma intrebati pe privat. oricum, raspunsul l-am trimis deja tot pe privat
lanseta este rigida, intradevar. daca nu cautati un asa ciomag, poate imi spuneti mie unde ati gasit-o si o cumpar eu, sunt interesat de acest model
iar cu aerotehnium, mai bine o vindeti si luati 2-3 pennuri pentru somn. superba mulineta, dar destul de finuta pentru pescuit in "padure"

feri1969

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

5

Montag, 22. April 2013, 13:15

Salut, si merci pentru raspuns. Nu am lanseta, nici nu am vazut-o pana acum. Am gasit-o... ai MP.

Tavi1967

Schüler

Registrierungsdatum: 14. Oktober 2012

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

6

Montag, 22. April 2013, 17:10

"lanseta este rigida, intradevar".

Comparativ cu ET Rubin Cat de 3m (200-500g), Shimano este mai rigida?

7

Montag, 22. April 2013, 22:02

xxx

mark

Schüler

Registrierungsdatum: 13. Mai 2012

• Nachricht senden

8

Montag, 22. April 2013, 22:40

Am eu aceasta lanseta dar varianta de 2,7m pe care am pus un Penn Slammer 760 si o folosesc cu precadere pe Mures la stationar.Ce pot sa-ti spun este doar ca sunt foarte multumit,la prima ei iesire incordandu-se cu un mustacios adus de pe malul celalalt al Muresului printr-un curent destul de puternic.S-a comportat remarcabil.Are o actiune de varf,o rezerva mare de putere,inele sic si un blanc frumos lucrat.Poate ca datorita faptului ca imi place atat de mult am mai cumparat inca una ca sa fac pereche ,asa ca pescuiesc cu doua Shimano si cu doua WFT Never Crack.Daca mai ai nelamuriri sunt la dispozitia ta. :prieteni:

Registrierungsdatum: 27. Mai 2012

• Nachricht senden

9

Dienstag, 23. April 2013, 08:17

scuze, dar nu sufera comparatie cu rubin cat si cu niciun alt energo

Tavi1967

Schüler

Registrierungsdatum: 14. Oktober 2012

• Nachricht senden

10

Mittwoch, 24. April 2013, 09:26