Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pe de alta parte GPS ai si pe telefoane, si independente etc.
Tudore, sistemele pe care le-am mentionat au fost create tocmai pentru a imbunatati precizia sistemului GPS clasic, initial pt. aviatie dar a ajuns si la pescuit.As fi interesat ce receptoare GPS din ce aparate folosesc sistemele EGNOS si/sau WAAS?
N-am vazut in specificatiile de la smartphone-uri asa ceva... nici la GPS-urile auto... nimic in afara de A-GPS care n-are nimic cu precizia.
Pai io spun ca tocmai d-aia o fost inventat DI-u` ca sa vezi mai bine structurile si in general chestiile statice.Dar de down imaging, ce spuneti???
Pai depinde cati bani vrei sa investesti si cat pescuiesti de fapt.Deci ce imi cumpar??????
Pescuiesc mult si la spining, si anul trecut am lasat tribut dunarii o multime de chestii care mai de care, (ca nu are tata sonda in curte)
Nici pe Dunare nu as utiliza GPS fiind ca fac derive paralele. Deci acopar aproape toata latimea in aceeasi zi.
Pe de alta parte GPS ai si pe telefoane, si independente etc.
Sonarul e important, restul e gadget.
Deci ce imi cumpar??????
Pescuiesc mult si la spining, si anul trecut am lasat tribut dunarii o multime de chestii care mai de care, (ca nu are tata sonda in curte)
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
nu stiu de ce dar mi se pare ca iesirile la pescuit le "tehnicizati" prea mult ... sunt convins ca un sonar e de mare ajutor dar toate gadeget-urile alea deja risca sa iti strice toata placerea de a pescui tu fiind pe mijlocul raului dar cu ochii vesnic intr-un monitor ... nu?
Tocmai am incercat sa verific daca -mi lucreaza GPS-ul si-mi apare un clopotel in stanga jos a ecranului cu un sem de exclamare in mijloc!!!![]()