Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Forum Pescuit la Somn. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 7. März 2012
Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca
e o idee minunata o voi lua in calcularata bine minunea aia si partea si mai misto din el ar fi daca pastila s-ar prinde prin infiletare de coada si in felul asta in loc de a merge la pescuit cu nu stiu cate cloncuri dupa tine iti poti lua coada aia plus nu stiu cate pastile care se pot monta ... aviz amatorilor care isi mesteresc singuri cloncurile![]()
cloncul nu o sa se scufunde pe fundul apei pt ca manerul va fi facut din material plutitor care ii va sustine greutatea si va pluti pt recuperarea lui in cazul in care este scapatFrumos cloncul. dar oare cu ce viteza coboara la fundul apei in caz ca il scapi din mina obosita![]()
e o idee minunata o voi lua in calcularata bine minunea aia si partea si mai misto din el ar fi daca pastila s-ar prinde prin infiletare de coada si in felul asta in loc de a merge la pescuit cu nu stiu cate cloncuri dupa tine iti poti lua coada aia plus nu stiu cate pastile care se pot monta ... aviz amatorilor care isi mesteresc singuri cloncurile![]()
eu unu nu ma gandisem la asa ceva
![]()